Åh så skönt att det är fredag!

Så otroligt välbehövligt med 2 dagars ledighet! Har haft så ont i mitt knä idag, trots smärtstillande :-( Gick "bara" 45 min tidigare från jobbet och direkt hem till sängen där jag fortfarande ligger. Bästa sambon gick och hämtade mitt paket som kom idag från Scrapperiet. Härligt med lite nya mönstrade papper! Blev genast sugen att sätta mig och skapa lite! :-) Men, det ska jag inte. Det får vänta till imorgon då Anna kommer hit. Hade tänkt rikta in mig på påskkort imorgon, men det kommer nog göras någon/några lo oxå.

Annars blir helgen lugn för mig. Ikväll blir det till att titta på Så ska det låta och imorgon blir det Melodifestivalen. Är väldigt spänd på att höra både Linda Bengtzings och Charlotte Perrellis låtar! Blir väl säkert någon skräll imorgon oxå, det har det ju blivit hittills i varje deltävling.

Bjuder på en bild från vår resa till Ronneby Brunn för snart 5 år sen! *ops* Värst vad tiden går! Den resan var en present från sambon till mig, fyllde 25 då. Lätt gissat - jag fyller 30 snart. Hur det ska firas? Det märker ni! :-)

image41

Nu ska jag njuta av en skön fredagkväll med sambon och äta god mat och dricka nåt gott.

Ha en bra helg så skrivs vi! Kramiz!

Ännu fler vårtecken :-)

Idag sken solen från en nästa klarblå himmel! Och temperaturan orkade upp till ca 7 grader. Härligt! Dessutom var jag ute på årets första cykeltur idag. Helt ok måste jag säga. Men vad ont i baken jag har nu :-) Hittade ju fler vårtecken på gården igår som jag fotade idag. Tyvärr är det skugga stor del av dagen, men bilder blev det.

image39

image40

Hoppas bara inte att det kommer någon köldchock nu. Inte sugen på kyla nu! Vill har sol och värme! Och det får jag snart. Bara en dryg månad kvar *längtar*

Ikväll blir det inget scrapat, är alldeles för trött. Har flängt mellan tandläkaren, jobbet, sjukhuset, jobbet och sen hem idag. *pust* Så ikväll blir det bara lite surfning och tidigt i säng.

Kanske, kanske blir det en mini-scrapträff i helgen! Kul!

Kramiz!

Mitt bidrag till veckans skiss v 9

Gjorde mitt bidrag till veckans skiss v 9 ikväll. Blev supersugen igår när jag såg skissen! Gjorde egentligen mitt bidrag redan igår, men var inte nöjd. Så jag gjorde ett nytt idag som jag blev riktigt nöjd med!

image38

Är min älskade brorsdotter W på bilden, tagen 22 december förra året. De som vet hur min farmor såg ut har alltid sagt att jag var en kopia av henne, och ny är W en kopia både av mig och min farmor. Med andra ord - utseendemässigt skulle hon kunna vara min dotter! Till humöret oxå :-)

Nu ska jag krypa till sängs och vila kroppen lite tror jag.

Kramiz.

Present!

Fick present av min älskade sambo ikväll! Han har varit iväg och jobbat på annan ort idag och jag har mått allt annat än bra :-( mitt högra knä har perioder då det mer eller mindre ger upp. I höstas resluterade det i 2 kortisonsprutor och ett antal veckor på kryckor. Idag var det dags igen! Ska till läkaren imorgon eftermiddag, har dock redan sagt att jag inte vill ha ytterligare en spruta. Men iaf så svängde sambon förbi Biltema och shoppade denna till mig:

image34


image35

Så nu kan jag ta med mig mina saker på ett ännu bättre sätt! Har sedan tidigare en röd väska på hjul med tillhörande necessär. Jag som typ alltid vill ha allt i svart :-) Lite svart är det på den här oxå...

Har även fotat mitt projekt jag började med i söndags, uppdelningen på färg för allt. Här kommer mitt resultat:

image36

image37

Nu ska jag redigera mina lo:s jag fotat ikväll innan jag kan ladda upp dom. Kunde ju inte låta bli att scrapa ett par ikväll heller :-)

Imorrn ska jag fota ytterligare 2 vårtecken! Så håll utkick!

Kram i blåsten!

Lo och kort

Fick ett ryck ikväll och gjorde en ny lo :-) Denna gång efter en skiss hos Veckans skiss. Kul! Dessutom har jag gjort ett grattiskort till svågern som fyller år på fredag! Riktigt födelsedag vart 4:e år.... :-)

Nähä, nu ska jag nog krypa ner under täcket. Klockan ringer 5.30 imorrn... Inte jag utan sambon som ska upp då *gäsp*

LO:s = 36 st
Kort = 10 st
Tradra = 155 kr
Pengar att handla för = 1255 kr
Spenderat = 792 kr
Kvar att handla för = 463 kr


Fotar och lägger upp ett par nya lo:s imorrn igen! Kramiz.

Krokusar

Skrev i det här inlägget att vi har blommande krokusar på gården. Men det var först idag som jag kom mig för att fota dom, i regnet :-)

image33

Boktips????

Är det någon som har bra tips på böcker att ta med sig på semestern? Pocket är det enda som funkar tyvärr.... blir för tungt med inbundna på flyget och i skuggan under palmen :-)

Gillar att läsa både deckare, thrillers, romaner och självbiografier. Sambon gillar tex Sagan om ringen böckerna...  Alla tips mottages tacksamt!

Kram i regnet och blåsten!

Morgonscrap!

Vaknade redan 5.30 imorse.... Så jag gick upp och gjorde en lo :-) Det var grymt skönt att sitta i lugnet vid skrivbordet och bara låta allt flyta på utan att tänka så mycket. Det är min yngsta brorsson som agerar rockstjärna. Inte första gången ett skohorn är en gitarr...  :-) Nähä, dags för jobbet! Ha en bra tisdag!

image32

Ytterligare en lo :-)

Kan inte låta bli att ladda upp ytterligare en lo från helgen. :-)

image31

Helgens lo

Och så var det måndag igen! Ibland önskar jag att jag kunde få en vardag hemma då jag bara pysslade i lugn och ro! Skapa, plocka, blogga och bara njuta av det! Kan känna en stress en ibland pga att jag vill så mycket och tiden är så knapp!

Här kommer iaf en av helgens lo!

image32

Våren är här!!!

Hörde på nyheterna idag att våren officiellt är här nu! Härligt!!! Och det så vi direkt när vi skulle åka till sambons föräldrar - för på gården stod krokusen i full blom! Ska fota det imorgon, lite för tråkigt gråväder idag.

Bara för att fira att det nu är vår bjuder jag på en bild från sommaren 2005 och en av mina krukor utanför dörren!

image29

Förvaring

Är ju hur svårt som helst. Tycker aldrig att jag blir riktigt nöjd! Har köpt små plastlådor på Jula som jag förvara det mesta i. Men nu är jag på g att göra en ny omorganisation - färgkombinerat! Hittills har det varit uppdelat på knappar för sig, band för sig osv osv.

Hur har du löst din förvaring? Och är du nöjd med resultatet??

Blåsig lördag

Blåser fortfarande grymt mkt ute. Trist. Solen skiner iaf vilket gör mig glad! Vad som oxå gör mig glad är att sambon och jag ska åka ut med bilen. Ett planerat stopp med lite shoppning av scrapsaker finns inplanerat, resten blir en överraskning. Vår favorit! Höger eller vänster i nästa korsning? Köra planlöst i vackra landskap med bästa sällskapet en vacker dag som denna! Det kallas för att fylla på må-bra-kontot tror jag :-)

Bjussar på en bild tagen vid ett tidigare tillfälle på just Öland. Mitten av juli sommaren 2006 vid halv tio på kvällen är bilden tagen genom vår bilruta, som inte är speciellt ren, jag vet :-)

image28

Skön fredag

Mmmmm.... skön fredagkväll i soffan för mig och sambon. Tacos till middag :-) Mysigt med ljus tända när det blåser så mycket ute som det gör. Tar verkligen tag i huset där vi bor och lamporna har blinkat några gånger.

Fick energi som jag inte visste jag hade ikväll och gjorde en enkel lo. Ska fota den imorgon och lägga ut den.

Nu blir det sängen efter en tuff vecka på jobbet.

Kram i blåsten och blås inte bort!

Alla hjärtans dag kort

1 vecka försent, jag vet. Men insåg idag att jag fotat det men inte lagt ut det här. Så håll tillgodo med att jag slarvat.

image27

Hjärtana till höger är inköpta på Lagerhaus. Typ mitt enda köp där sen dom öppnade i oktober :-)

Nu ska jag kolla Sanna Kallur och njuta av hennes seger :-)

Kram.

Ännu mer produktivitet!

Har gjort 2 nya lo ikväll :-) Härligt! Tror inte min block släppt riktigt ännu, då jag saknar lite av min tidigare produktivitet. Men jag är glad för att jag iaf skapar igen. :-)

Den ena lo:n kan jag visa upp direkt, den andra ska jag skicka in till en skissutmning, så den får vänta ett par dagar.

image26

Kan vara svårt att se vad jag skrivit:
"Bilderna är tagna 23 december 2007. Högvakten är något jag är uppvuxen med, men för sambon var det första gången."

Min budget har med detta då utökat sig från igår:
LO:s = 33 st
Kort = 9 st
Tradra = 155 kr
Pengar att handla för = 1160 kr
Spenderat = 580 kr
Kvar att handla för = 580 kr

Nu ska jag inte scrapa mer ikväll, känner mig otroligt sliten efter veckan. Skönt att det bara är 1 dag kvar.

Vad ska du göra i helgen??

Kram, Mahlin.

Ny lo - igen! :-)

Gjorde en lo igår som jag inte kom på någon bra titel på. Vi satt och pratade lite kring den, jag och sambon. Idag när jag kom hem från jobbet och kollade på den så dök titeln upp! :-) Därför blev det till att illa kvickt få den på plats och därefter utnyttja det lilla dagsljus som finns kvar för fotografering. Så här är den!

image25


Glömde skriva att jag utgått från skiss 99 hos webmosterhelen.

Scrapbudgeten

Lovade i ett tidigare inlägg att jag skulle uppdatera min scrapbudget. Har verkligen ingen koll alls, så det är bara bra att det blir gjort!

LO:s = 31 st
Kort = 9 st
Tradra = 155 kr
Pengar att handla för = 1110 kr
Spenderat = 580 kr
Kvar att handla för = 530 kr

Tror att jag räknat rätt nu... Handlade från Scrapaddicted den helgen Jane hade 25 % rabatt... Annars är det mitt månadspaket från MoshPosh som kommit och som jag inte räknar in i ovanstående budget. Budgeten ser iaf helt ok ut, bättre än vad jag trodde :-)

Gjorde en lo till ikväll! Fick ett papper med döskallar från Anna tidigt i våras (tror jag) som jag verkligen varit sugen på att använda! Idag blev det så tillsammans med kort på min yngste brorson. Bild kommer!

Nähä, snart dags för sista vändan till tvättstugan och sen sängen för mig.

Ha det bra och kom ihåg att lämna ett avtryck! Kram.

Ett par nya lo:s

Fotade dom imorse, och gråvädret var ju inte det bästa för att fota :-( men men, ett par tänkte jag iaf ladda upp.

image23


Var på Jill Johnsons konsert i Kalmarsalen våren 2007. Helt underbart! :-)  LO:n är gjord efter veckans skiss.


image24

Bilden är tagen i början av december från Kalmar mot Öland. En underbar lördagmorgon!


Håll tillgodo, mer kommer! :-)

Nu ska jag göra lite middag till mig och halta sambon. Innebandy kan vara farligt....


Ytterligare en lo

Blev det ikväll :-) Gick av bara farten! Så skönt!

Har börjat skriva upp på baksidan vad jag använt för material.

Skriver du upp vilket material du använt på varje lo??

Ska uppdatera imorgon hur budgeten ligger till oxå. Har slarvat på sistone med det.

Nu är det nattedags för mig. Tack för titten, och glöm inte lämna ett avtryck! Tack!

Scrapat!!!

Tjoho! Har äntligen haft tid, lust, ork och viljan att scrapa! Blev en lo efter den här skissen. Blev supernöjd! Ska fota den imorgon och så lägger jag upp den här. Blev även klar med en lo som jag gjorde i slutet av januari till Stellas kittävling. Det var som vanligt titeln som saknades. Men ikväll föll allt på plats! :-) Eftersom jag varit så dålig på att scrapa och inte fotat nåt heller egentligen kompenserar jag det lite med några härliga bilder tagna tidigare i år.

image21


Kalmar Slott en söndag i januari.


image22


Svanar som simmar i Slottsfjärden, bilden tagen samma dag som den ovan.


Nu ska jag säga hej då och godnatt till älskade sambon som ska iväg på innebandy och själv ska jag fortsätta scrapa lite! :-)

Ha en bra vecka så skrivs vi!  Kram, Mahlin.

Ikväll

ska jag scrapa! :-) Har känt att suget kommit tillbaka igen och idag har jag tiden. Igår var jag alldeles för trött. Ska se om jag kan fota den lo jag gjorde för typ 2 veckor sen och få ut här ikväll.

Ha det bra i solen idag! Igår var det ca 9 grader på min lunch, i skuggan! :-)

Inget scrapat idag heller!

Pga trötthet till största delen... sov ca 4 timmar inatt så jag är helt slut. Dessutom mår magen fortfarande inte helt bra :-( Men jag hoppas på energi imorgon då jag har börjat plocka med grejjerna för att kunna göra en lo :-) Var på Jill Johnsons konsert för ca 1 år sen och tänkte göra en lo om det. Sen finns det annat kul att scrapa om oxå!


Skön lördag...

hade vi igår!  Frukosten åt vi på favvo-caaféet i lugn och ro. Mums! Efter det var vi runt och kollade på nytt soffbord. Jisses! Vad det finns mycket att välja på. Och då har vi ändå valt att inte ens åka till IKEA... Vi åkte iaf sist ut till en lokal handlare ca 1,5 mil härifrån och det första bordet vi ser när vi kliver innanför dörren är verkligen ett vi kan tänka oss! Så nu ska vi fundera lite och sen kanske vi slår till.

Åkte hem och åt lite lunch och sen var jag så trött att jag somnade ca 1 timme :-) Sen var det dags att göra sig iordning för att gå ut och äta och bowla! Skitkul! :-) Åt god plankstek till middag *mums* Bowling är inte jag är sååå bra på, men det är ju så kul! Men jag flåsade sambon i nacken igår faktiskt :-)

Nu ska jag fixa oss lite god brunch - bacon, ägg, kaffe, rostat bröd m.m.

Vinst!

Det blev vinst för Nybro ikväll, 4-3 mot Nyköping. Och jag höll mig lugn hela matchen igenom! :-) Till skillnad mot en man i publiken som satt och drack öl och skrek otrevligheter till domaren så ingen i hallen kunde missa det... Så trist! Men men, kul hade vi iaf!

Nu är det nattedags för 2 tröttingar. Imorgon blir det myspys mest hela dagen!

Ha en kanonbra lördag! Kramiz

Hockey

Ikväll ska vi åka på hockey i Nybro :-) Dom spelar mot Nyköping. Har inte varit på en enda match på hela säsongen. Förr gick vi på nästan alla hemmamatcher... Skönt iaf att komma iväg ikväll. Har saknat det... Ska bara försöka tygla mitt humör mot domaren, brukar inte vara det bästa *hahaha*

Ha en bra fredagskväll oavsett vad du gör!

Alla hjärtans dag...

idag... Blev en väldigt bra dag! :-) Sambon och jag bestämde oss för en gemensam lunch, han hämtade upp mig och i bilen stod det ett blompaket! 3 rosor - röda naturligtvis! Lunchen blev jag bjuden på :-) torsdagslyx är inte att förringa. Efter jobbet gick jag och hämtade bilen hos sambon på jobbet, en tur till IKEA och handla lite smått och sen hem. Väl hemma fick sambon ett kort jag gjort - hans (!) favvopapper fanns med. En helt klart kanonbra dag!

Nytt material!

Fick hem mitt månadspaket från MoshPosh idag! :-) Blir nog till att sätta mig i helgen... tillsammans med det jag beställde från Scrapaddicted som levererades tidigare i veckan... förhoppningsvis har jag både ork och inspiration! Idag fick vi iaf hem de nya batterierna till kameran vilket känns bra. Man kunde inte ta många bilder med det gamla innan det var slutladdat :-( men nu så är semestern räddad!

Nu ska jag ta mig en skön bloggrunda med en god drink i handen!

Kram på er och njut när solen lyser som den gjorde idag!

Back in buisness!

Har haft en riktig down-period. Allting har varit usch, fy och blä. Tur att kollegorna på jobbet respekterar när man säger att det är en dålig dag. Tack till dom!!! Sambon har fått stå ut med mkt som han inte ska behöva. Tack till honom oxå för att han inte tröttnar på mig!

Gjorde lo i helgen, inte helt klar ännu. Ska se om jag kan fixa det ikväll och fota och få ut den här. Väntar på ett litet paket från Scrapaddicted samt mitt månadspaket från Mosh Posh. Kanske kan bli lite scrapat till helgen om inte annat.

Skönt i det gråa tråkvädret är att veta att om ca 1½ månad befinner jag mig på varmare breddgrader. *längtar* Verkligen välbehövligt att få det miljöombytet. :-)

Nu är det snart jobbdags! Tjingeling!

Lugn torsdag...

blev det. Var hos J & M som fick barn för 2 veckor sen och träffade deras båda döttrar F & F :-) Haft både en 2-veckors och en 3½ åring i famnen ikväll :-) godingar!
Annars en lugn torsdag, 1 timmes promenad efter jobbet - i dagsljus till stora delar! Är sååå lycklig för det! Hoppas på hinna träna imorgon oxå innan det blir lite utgång med några kollegor från jobbet. Kul!

Nu ska jag äta min apelsin och banan innan det är sovdags! Tjingeling!

Lo

Har fortfarande inte skapat något nytt utan visar er istället en lo jag gjorde i förra veckan. Är min brorsdotter W, bilden är tagen julen för drygt 1 år sen. Tjejen älskar rosa och rött - gärna samtidigt! :-)

image20

Resa

Läste på Jossans blogg att hon funderar på att boka en resa. Det har jag en, bokad resa alltså :-) till västindien av alla ställen - självklart med kära sambon!

Har du en resa bokad? Funderar du på att boka en? Vart i så fall?!?!!

Skisstävling

hos Stellas. Har ju helt glömt bort att jag lovade att ladda upp mitt bidrag. Här kommer det iaf.

image19

Inspiration??

Har jag ingen just nu... Har plockat fram bilder, papper och ett par olika skisser till en dubbel-lo... men sen händer ingenting! Har surfat runt bland en massa intressanta bloggar men det har inte gett något resultat.

Vad gör du när du tappar inspirationen??? Alla tips tas tacksamt emot!

Nu ska jag iaf kolla på hockey, Sverige-Slovakien.


Ny lo

Här kommer lo:n jag gjorde efter skissen hos Linda. Buketten köpte jag hem till nyårsaftonen. Lyx att få köpa en bukett med lite blandade kvistar i :-)

image17

Skön söndag

Vaknade redan strax efter 8... gick upp, åt lite frukt och sen tog jag en promenad i solen och blåsten. Skönt! Härlig söndagfrukost när jag kom hem :-) Vid halv 2 stack vi iväg till L och F, fd grannar som flyttat några km utanför stadskärnan. Blev bjudna på god lunch och kladdkaka till efterrätt! Mysigt! Var hemma först framåt halv 7. Ops! :-) Har inte träffats på några månader så det fanns behov av att snacka kan jag lova. Resten av kvällen har vi myst och slappat och laddat batterierna inför veckan som kommer. Sambon ska väl försöka orka kolla på Super Bowl inatt... jag tänkte sova istället...  Dags för sängen och en god natts sömn inför ytterligare en arbetsvecka.

Nya lo:s

Har inte skrivit på några dagar nu, men produktiv har jag varit :-) I torsdags kväll gjorde jag 2 nya lo:s och igår lördag gjorde jag 6 st (!) Är ju en snabbscrapare, så har jag väl bestämt mig för papper och upplägg på själva lo:n brukar det gå undan. Det enda som kan ta tid för mig är att komma på bra titlar :-) Inget problem igår med den första lo:n jag lägger upp. Kompisen N som visade upp en liten del av sin solglasögon-samling :-)

image14


Sen har jag gjort en lo på mig själv!!! Bilden är sen sommaren 2002 när jag var med sambon på en golfrunda. Spelar ju inte själv, men går med en del på hans rundor. Detta var även på den tiden när jag var långhårig :-)

image15



Kompisarna vi var och besökte för ett par veckor sen har en dotter på 1 år som villigt ställde upp som fotomodell :-) Verkligen inte mina färger egentligen, men hennes tröja gjorde att jag kunde gå loss med färgerna.

image16



Så min scrapbudget ser ut som följer, efter mitt inköp av ett nytt album i fredags.:

LO:s = 26 st
Kort = 9 st
Tradra = 0 kr
Pengar att handla för = 830 kr
Spenderat = 330 kr
Kvar att handla för = 500 kr

RSS 2.0