4 nya layouter!

Idag fick jag äntligen tiden och lusten att scrapa. Inget av det fanns igår. Så eftermiddagen ägnades åt detta. Var så skönt att sitta vid skrivbordet och plocka och fixa med grejjerna. Tom sambon tyckte sig kunna se ett visst mått av ro hos mig. Har varit grymt trött hela helgen och knappt orkat med något alls. Men som sagt, scrapandet idag gjorde susen.

Den första "Dad" påbörjade jag i fredags, men kom inte på hur jag skulle få ihop allt. Idag föll det på plats! Är en bild på min älskade pappa tagen julen 2007. Ursprungligen var tanken att detta skulle vara ett bidrag till en skisstävling, men jag svävade ut så att jag bestämde mig för att inte skicka in den.

image55Kortet till denna lo kommer från en almanacka jag fick av mina brorsbarn i julklapp. Men deras hemska (?) faster hade redan fixat en almanacka för 2008 så jag bestämmde mig för att slakta deras och använda mig av bilderna till att scrapa istället. Tror att de inte tar så illa upp när de ser resultatet. Den här bilden är tagen på midsommar, om jag är rätt informerad, vid brorsans landställe. Blir väldigt glad när jag ser bilden på honom och hans dotter.

image56
Den här bilden är från samma almanacka och tagen i Göteborg. En helt underbar bild på Wilma! Hon är en äkta tjej som älskar allt som har med klänningar, handväskor och smycken att göra :-) Tacksamt för hennes faster som älskar att handla sånt åt henne!

Här fick jag användning för ett par olika band, det ena fick jag av mamma i veckan. Hittade en skiss någonstans, ev kortskiss, som jag gjorde om en del. Blev väldigt nöjd med resultatet måste jag säga :-)
image57Den sista lo:n har jag oxå knyckt kortert från almanackan till. Är mina föräldrar, dvs barnens farfar och farmor som är ute vid rutschbanan med alla 3 syskonen/barnbarnen. Helt underbar tycker jag! :-)

Här har jag bara skapat utan någon skiss att tolka. Är nog inte helt klar med den här lo:n, men jag inväntar mig Cuttlebug...  Och ja, det är blixten som syns på bilden :-( Gick inte att få till det bättre så här sent på kvällen.
image58


Nu börjar det bli dags att sova tror jag bestämt. Vi kom fram till att detta är sista 5-dagars veckan innan semestern!!!! :-) Jippie!!!!! *längtar*

Ha en bra vecka så skrivs vi! Kramiz!

Kommentarer
Postat av: Hanna =)

fint

2008-03-09 @ 23:34:22
URL: http://hannaekelund.blogg.se
Postat av: emma

snyggt

2008-03-09 @ 23:34:24
URL: http://enlitentax.blogg.se
Postat av: Evelina

hoppas du haft en bra söndag!

2008-03-09 @ 23:35:03
URL: http://www.evelinassida.blogg.se
Postat av: Jenny

Har aldrig testat sånt där, men det ser roligt ut!! Kram

2008-03-09 @ 23:44:23
URL: http://JennieMarie.blogg.se
Postat av: Lisbet

Visst är det skönt när man får igen scrapplusten. Den bara finns där..en dag...

Härliga färger du har använt

2008-03-10 @ 10:00:29
URL: http://digiscrapp.blogspot.com
Postat av: Ulla

Må ja säga, det var skaparlust!!! Fina dom blev.

2008-03-10 @ 12:36:54
URL: http://tantscrappa.blogspot.com/
Postat av: Åza

Wow, vad kul det var att hitta till din blogg, hur mycket inspiration som helst (och det behöver jag nu).

Tack för titten hemma hos mig!

2008-03-10 @ 21:13:44
URL: http://eizescrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0